Felhívás: gondnoki lakás kiadó!

A Szombathelyi Zsidó Hitközség díjmentes bérleti használatra meghirdeti a Batthyány tér 9. sz. alatti Székházában található főépületi, udvari bejárattal rendelkező lakását a következő feltételekkel:

  1. A díjmentes bérleti használat ellenében a pályázónak folyamatosan és rendszeresen el kell látnia a teljes épület, és annak közvetlen környezetének (udvar, főépület előtti járó közterület) gondnoki feladatait, takarítását.

  2. A Hitközség előre egyeztetett időpontban a pályázónak lehetőséget biztosít a lakás megtekintésére, felmérésére.

  3. A pályázó önálló feladata a lakás számára lakhatóvá tétele, ehhez a Hitközség anyagi támogatást nem nyújt.

  4. A lakásba a pályázón kívül legfeljebb egy fő költözhet, illetve tartózkodhat életvitel szerűen.

  5. A lakás rezsiköltségeit a pályázó köteles fizetni.

  6. A jogviszony 1 éves határozott időtartamra vonatkozik, évenkénti megújítási lehetőséggel, kezdetben 3 hónap próbaidővel.

  7. A Hitközség a pályázatok elbírálásánál előnyben részesíti a Szombathelyi Zsidó Hitközség tagjait, illetve közvetlen hozzátartozóit.

  8. Pályázni jelentkezéssel, illetve a fenti feltételek elfogadásával lehet Márkus Sándor elnöknél a 20/944-4809 telefonszámon vagy személyesen a Hitközség Fogadóóráján.

  9. Pályázati döntést a Hitközség vezetősége hoz a beérkezett pályázatok alapján 2015. január 30-án. A lakás a döntés alapján 2015. február 2-tól birtokba vehető.

This entry was posted in Nincs kategorizálva. Bookmark the permalink.

Comments are closed.