Malek Andreáék újraértelmezték a dalokat

A rossz idő ellenére rengetegen voltak kíváncsiak Malek Andrea és Jáger Bandi koncertjére, akik nem csak ismert dalokat értelmeztek újra, de jó pár saját számmal is készültek.

MalekAndreaNJ5-1

Nagy sikerű koncertet adott tegnap este Malek Andrea és Jáger Bandi. Annak ellenére is teltház volt 21 órakor a Zsidó udvarban, hogy az időjárás nem igazán idézte a nyarat, a koncert alatt többször is eleredt az eső és a levegő is erősen lehűlt.

Láthatóan ez a közönséget nem igazán zavarta, részben mert sokan a fedett sátor alatt ültek, részben mert a színpadi produkció jobban lekötötte őket, mintsem, hogy apró kellemetlenségekkel foglalkozzanak. Volt, aki már a kezdés előtt egy órával biztosította a helyét, aki viszont késve érkezett, az lemaradt a koncert elejéről, mivel a Malek Andi Soulistic pontosan kezdett. A két éve alakult formáció saját dalokat, népszerű slágereket, és népdalfeldolgozásokat játszott. A két művész között láthatóan teljes volt az összhang, és ezt a hallgatóság értékelte is, így Malek Andreának már a koncert elején sikerült megénekeltetnie a közönségét. Még a sokak által ismert dalok is sajátos hangulatban szólaltak meg, köszönhetően Jáger Bandinak, aki virtuóz játékában a jazz és az r&b elemeit ötvözte.

Malek Andrea szinte minden nótának elmesélte a történetét, így megtudhattuk például, hogy a dalok alapját sokszor üzenetben küldi meg neki Jáger Bandi, ő meg fogja magát és ír rá egy szöveget, ami hangulatban passzol hozzá. A vitorlás hajó című számuk is így született, Andrea felnézett az égre és leírta, mindazt a szépet, amit ott látott. Aki pedig szombaton este a Zsidó udvarban járt, egy igazán különleges koncertet láthatott.

Forrás: vaol.hu (szöveg: Budai Dávid, fotó: Nagy Jácint)
This entry was posted in Nincs kategorizálva. Bookmark the permalink.

Comments are closed.